Bancuri cu barbati si femei

bancuri cu barbati si femei - pagina 566

Actrita de la Hollywood

O actrita de la Hollywood povesteste unei proaspete cunostinte, venite in vizita, cum s-a cunoscut cu un regizor celebru...
- Chiar din primele momente, mi-a spus: "daca ma asculti si faci exact ce-ti spun, iti garantez, draga mea, ca in maximum un an vei avea un Oscar".
- Si?
- Si chiar asa a fost.
Apoi se intoarce si striga:
- Oscar, fii cuminte, nu-ti mai baga degetele in nas!

Bancuri: Bancul numarul 2261 din categoria bancuri despre barbati si femei

balbaitul

Era un balbait care era pe un vas cu marinari si restul echipajului. Balbaitul avea un binoclu si se uita tot timpul cu el in departare si in special daca cineva se ineaca. La un moment dat, el vede un om inecandu-se si striga:
- Hhhhhhooooooooomm lllaaaaaa aaaaaapaaaaa!!! repede marinarii sar si salveaza victima. Dupa cateva ore iarasi striga iar marinarii iarasi sar. Dupa multe ore de asteptare, marinarii se gandeau oare ce a patit ala de nu mai striga. Balbaitul in sfarsit incepe sa strige:
- Hhhooooooo... ..dar marinari nu au mai asteptat sa vorbeasca si au sarit dar balbaitul spune:
- Hhhhoooooo... .. vvvviiiiiinnnneeee reeeeeechiiiinnnuuuuu!

Bancuri: Bancul numarul 2262 din categoria bancuri despre barbati si femei

La bijutier

Un tip elegant intra intr-un renumit magazin de bijuterii insotit de o superba domnisoara. impreuna aleg un colier de 50.000 de euro pentru ea. Fara ezitare, omul scoate carnetul de cecuri si il completeaza cu suma respectiva. Vanzatorul era un pic derutat deoarece suma era considerabila si era prima data cand ii vedea pe cei doi.
- Am sentimentul ca va ganditi in sinea dumneavoastra daca cecul are acoperire sau nu.
- Hmmm, pai,... da...
- Astazi e sambata si banca mea este inchisa dar iata cum propun sa facem: eu va las cecul completat, iar bijuteria ramane la dumneavoastra in magazin. Luni va duceti la banca, incasati cecul si apoi trimiteti colierul prin curier domnisoarei, zise omul in timp ce se sorbea din ochi cu tanara partenera. Bijutierul, satisfacut de aceasta propunere, accepta. Cand se duce luni la banca, insa, stupoare: cecul nu avea acoperire. Consternat, bijutierul telefoneaza clientului care ii spune:
- Dar nu este nimic grav! Pe dumneavoastra nu v-a costat nimic iar eu am petrecut gratuit o noapte salbatica cu domnisoara! Va multumesc pentru colaborare!

Bancuri: Bancul numarul 2263 din categoria bancuri despre barbati si femei

Adam si Eva sunt izgoniti din rai

Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba:
- Doamne, cine va spala vasele?
Dumnezeu le spune:
- Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbatica sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut.
Vine pisica si se urca pana la Eva, o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant.
... Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca un soricel ce parea mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat:
- Zat fi'r-ai sa fii de pisica!!!
De atunci a ramas lege: femeia spala vasele!

Bancuri: Bancul numarul 2264 din categoria bancuri despre barbati si femei

« 563 564 565

566

567 568 569 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct