´╗┐

Bancuri cu barbati si femei

bancuri cu barbati si femei - pagina 575

La vrajitoare

Un tip se duce la o vrajitoare vestita pentru puterea sa de a dezlega blesteme. Cand il vede asa amarat, vrajitoarea ii spune:
- Ei, acum, ca sa te pot dezlega de blestem, trebuie sa-mi spui exact cuvintele care te-au legat.
- "Va declar sot si sotie."

Bancuri: Bancul numarul 2297 din categoria bancuri despre barbati si femei

Barbatul nu are nici o sansa

Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa:
Cele 10 expresii folosite de femei - descifrare

1. Bine: este cuvantul folosit de femei cand vor sa incheie o discutie in care au dreptate si tu trebuie sa taci din gura!
2. 5 Minute: daca femeia se imbraca si se aranjeaza inseamna minim jumatate de ora. 5 minute sunt 5 minute doar atunci cand ti-a mai dat 5 minute sa te uiti la meci sau pentru playstation inainte de a pleca undeva impreuna sau de orice alta activitate in doi.
3. Nimic: calmul dinaintea furtunii. Vrea sa-ti spuna ceva si ar fi bine sa fii cu garda sus. Discutiile care incep cu "nimic" de obicei se incheie cu "bine" (vezi punctul 1)
4. Fa cum vrei: e o provocare, nu un acord. Sa nu faci asa ceva!
5. Suspinul: e ca si un cuvant, dar e o manifestare non-verbala deseori prost inteleasa de barbati. Un suspin inseamna ca ea te crede un idiot si se intreaba de ce isi pierde timpul cu tine discutand despre Nimic (vezi punctul 3 pentru sensul acestui cuvant).
6. Ok: acesta e unul din cele mai periculoase cuvinte adresate de o femeie unui barbat. Inseamna ca are nevoie sa analizeze profund inainte de a decide cum si cand sa se razbune.
7. Multumesc: o femeie iti multumeste. Nu-ti pune intrebari si nici nu lesina. Vrea doar sa iti multumeasca (mai putin in cazul in care iti spune "multumesc mult", care de obicei e PUR sarcasm si de fapt nu-ti multumeste.
8. Cum doresti: e modul femeii de a te trimite la origine!
9. Nu-ti fa griji, ma ocup eu: o alta afirmatie periculoasa. Inseamna ca o femeie a cerut unui barbat sa faca ceva de nenumarate ori dar acum o face ea. Aceasta situatie va indemna barbatul sa intrebe "Ce s-a intamplat?" pentru raspunsul femeii vezi punctul 3.
10. Cine e? : aceasta e doar o simpla intrebare. Aminteste-ti insa ca de fiecare data cand o femeie te intreaba "cine e" de fapt ar vrea sa intrebe "cine e nenorocita si fufa aia si ce vrea de la tine" Ai grija cum raspunzi.

Bancuri: Bancul numarul 2298 din categoria bancuri despre barbati si femei

Costica usor afumat

Costica vina acasa usor afumat, dar vesel.
- Pune masa, nevasta, ca mi-e o foame ce nu s-a vazut.
Sta el la masa, dar parca i se pare ca aude un zgomot pe balcon. Ce sa fie?, se intreaba. Iese pe balcon si gaseste un ins numai in camasa si chiloti.
- Ce faci, ma, la mine pe balcon ?, se infurie Costica.
- Domnule, fi rezonabil, intervine cel de pe balcon. Nu face scandal, te implor. Am avut si eu o aventura la etajul de ma sus, a venit barbatul acasa si, ce sa fac, am coborat pe balcon la dv.
- Bata-te sa te bata, se inveseleste Costica. Nevasta! Ia adu o pereche de pantaloni de-ai mei sa poata pleca omul acasa...
Zis si facut, individul pleaca, cei doi soti se culca; pe la jumatatea noptii sare Costica din pat si isi ia nevasta la bataie.
- Ce ai omule, ce ti-a venit ?
- Abia acum mi-am adus aminte ca stam la ultimul etaj!

Bancuri: Bancul numarul 2299 din categoria bancuri despre barbati si femei

Cuvinte detestate

Care sunt cuvintele pe care un barbat detesta cel mai mult sa le auda in timp ce face dragoste?
- Iubituleee...M-am intors acasa.

Bancuri: Bancul numarul 2300 din categoria bancuri despre barbati si femei

« 572 573 574

575

576 577 578 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct