´╗┐

Bancuri cu barbati si femei

bancuri cu barbati si femei - pagina 597

Draga mea, iubita mea

Sotul vine acasa cu un prieten.
- Buna, draga mea,iubita mea, scumpa mea ...
Prietenul , uimit:
- Esti insurat de 20 de ani si-i spui numai scumpa mea , iubita mea !
- Stii ceva ? Am uitat cum o cheama!

Bancuri: Bancul numarul 2385 din categoria bancuri despre barbati si femei

La vrajitoare

Un tip se duce la o vrajitoare vestita pentru puterea sa de a dezlega blesteme. Cand il vede asa amarat, vrajitoarea ii spune:
- Ei, acum, ca sa te pot dezlega de blestem, trebuie sa-mi spui exact cuvintele care te-au legat.
- "Va declar sot si sotie."

Bancuri: Bancul numarul 2386 din categoria bancuri despre barbati si femei

Barbatul nu are nici o sansa

Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa:
Cele 10 expresii folosite de femei - descifrare

1. Bine: este cuvantul folosit de femei cand vor sa incheie o discutie in care au dreptate si tu trebuie sa taci din gura!
2. 5 Minute: daca femeia se imbraca si se aranjeaza inseamna minim jumatate de ora. 5 minute sunt 5 minute doar atunci cand ti-a mai dat 5 minute sa te uiti la meci sau pentru playstation inainte de a pleca undeva impreuna sau de orice alta activitate in doi.
3. Nimic: calmul dinaintea furtunii. Vrea sa-ti spuna ceva si ar fi bine sa fii cu garda sus. Discutiile care incep cu "nimic" de obicei se incheie cu "bine" (vezi punctul 1)
4. Fa cum vrei: e o provocare, nu un acord. Sa nu faci asa ceva!
5. Suspinul: e ca si un cuvant, dar e o manifestare non-verbala deseori prost inteleasa de barbati. Un suspin inseamna ca ea te crede un idiot si se intreaba de ce isi pierde timpul cu tine discutand despre Nimic (vezi punctul 3 pentru sensul acestui cuvant).
6. Ok: acesta e unul din cele mai periculoase cuvinte adresate de o femeie unui barbat. Inseamna ca are nevoie sa analizeze profund inainte de a decide cum si cand sa se razbune.
7. Multumesc: o femeie iti multumeste. Nu-ti pune intrebari si nici nu lesina. Vrea doar sa iti multumeasca (mai putin in cazul in care iti spune "multumesc mult", care de obicei e PUR sarcasm si de fapt nu-ti multumeste.
8. Cum doresti: e modul femeii de a te trimite la origine!
9. Nu-ti fa griji, ma ocup eu: o alta afirmatie periculoasa. Inseamna ca o femeie a cerut unui barbat sa faca ceva de nenumarate ori dar acum o face ea. Aceasta situatie va indemna barbatul sa intrebe "Ce s-a intamplat?" pentru raspunsul femeii vezi punctul 3.
10. Cine e? : aceasta e doar o simpla intrebare. Aminteste-ti insa ca de fiecare data cand o femeie te intreaba "cine e" de fapt ar vrea sa intrebe "cine e nenorocita si fufa aia si ce vrea de la tine" Ai grija cum raspunzi.

Bancuri: Bancul numarul 2387 din categoria bancuri despre barbati si femei

Costica usor afumat

Costica vina acasa usor afumat, dar vesel.
- Pune masa, nevasta, ca mi-e o foame ce nu s-a vazut.
Sta el la masa, dar parca i se pare ca aude un zgomot pe balcon. Ce sa fie?, se intreaba. Iese pe balcon si gaseste un ins numai in camasa si chiloti.
- Ce faci, ma, la mine pe balcon ?, se infurie Costica.
- Domnule, fi rezonabil, intervine cel de pe balcon. Nu face scandal, te implor. Am avut si eu o aventura la etajul de ma sus, a venit barbatul acasa si, ce sa fac, am coborat pe balcon la dv.
- Bata-te sa te bata, se inveseleste Costica. Nevasta! Ia adu o pereche de pantaloni de-ai mei sa poata pleca omul acasa...
Zis si facut, individul pleaca, cei doi soti se culca; pe la jumatatea noptii sare Costica din pat si isi ia nevasta la bataie.
- Ce ai omule, ce ti-a venit ?
- Abia acum mi-am adus aminte ca stam la ultimul etaj!

Bancuri: Bancul numarul 2388 din categoria bancuri despre barbati si femei

« 594 595 596

597

598 599 600 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct