´╗┐

Bancuri cu betivi

bancuri cu betivi - pagina 95

Mama, mama vine tata!

Copilu' catre mama:
- Mama, mama vine tata!
- Pe care trotuar?
- Pe amandoua!

Bancuri: Bancul numarul 377 din categoria bancuri despre betivi

Betivul cocosat si schiop

Dintr-un bar ies 2 betivi,unul cocosat si unul schiop.Dupa ce se saluta, se indreapta fiecare spre casa lui.Cel cocosat trebuia sa treaca prin cimitir, din niste tufe se aude o voce groasa intreband: Ba, ce ai in spate?la care acesta raspunde ca o cocoasa. Vocea ii spune sa i-o dea ei.
Betivii se intalnesc a doua zii si cel cocosat nu mai avea cocoasa, schiopu super mirat il intreaba ce s-a intamplat, la care fostul cocosat ii spune, si il sfatuiesti si pe el sa mearga prin cimitir
Schiopu merge prin cimitir si aude o voce
- Ba, ce ai in spate?
Schiopu raspunde
- Nimic.
- Atunci ia o cocoasa.

Bancuri: Bancul numarul 378 din categoria bancuri despre betivi

Betivul la pescarie

Un betiv iese de la carciuma si in drum spre casa intra pe la o pescarie si cumpara doua kg de peste, pe drum se rupe plasa in care era pestele si neavand unde sa il puna, il pune in buzunare la pantaloni, mai merge ceva si ii vine sa se pise se deschide la slit si prinde capul de un peste,la care betivu zice: de 40 de ani te vad in fiecare zi, dar nu am stiut ca ai ochi albastrii!!

Bancuri: Bancul numarul 379 din categoria bancuri despre betivi

Doi betivi se intorceau acasa de la carciuma

Doi betivi se intorceau acasa de la carciuma. Trecand pe langa o sectie de politie, in fata careia statea o camila, unul il intreaba pe celalalt: ba, tu vezi ce vad si eu? La care celalt raspune: Da ba, ce bat astia caii!

Bancuri: Bancul numarul 380 din categoria bancuri despre betivi

« 92 93 94

95

96 97 98 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct