´╗┐

Bancuri cu blonde

bancuri cu blonde - pagina 90

Pizza comandata prin telefon

O blonda care comanda o pizza prin telefon este intrebata daca o prefera taiata in sase sau in douasprezece bucati.
Raspunsul e prompt: "In sase, n-as putea manca douasprazece!"

Bancuri: Bancul numarul 357 din categoria bancuri despre blonde

Blonda la hotel

O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera.Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta. In camera unul dintre ce trei ii propune un joc.Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ... Dimineata femeia de servici intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda:
- Zi veverita, te implor, zi veverita!!!

Bancuri: Bancul numarul 358 din categoria bancuri despre blonde

Blonda indignata

O blonda indignata de bancurile cu blonde, opreste masina smulge radioul si-l face tandari. Dar ce vede in lanul de porumb? O alta blonda vaslind intr-o barca si, in culmea furie, ii striga acesteia:
- Tampitele ca tine ne fac pe noi blondele de rasul lumii; dac-as sti sa inot nu ti-ar mai ramane nici un fir de par in cap.

Bancuri: Bancul numarul 359 din categoria bancuri despre blonde

Blonda angajata la domeniul public

O blonda isi ia o slujba la domeniul public. Trebuia sa vopseasca banda de pe mijlocul unui drum de tara. Seful ei ii spune ca se afla in perioada de proba si trebuie sa vopseasca cel putin 2 kilometri pe zi, daca vrea sa-si pastreze serviciul. Verificand la sfarsitul zilei, el vede ca in prima zi facuse 4 kilometri, dublu fata de medie. A doua zi a fost putin mai dezamagit, pentru ca blonda nu vopsise decat 2 km. Se gandeste ca oricum asta e media si trece cu vederea. Dar a treia zi, cand blonda vopsise doar 1 km, ii spune:
- Ce problema ai? Vreo boala, vreo defectiune a echipamentului? Ce te opreste sa faci 2 kilometri pe zi?
- Stiti, cu fiecare zi sunt din ce in ce mai departe de galeata!

Bancuri: Bancul numarul 360 din categoria bancuri despre blonde

« 87 88 89

90

91 92 93 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct