Bancuri cu ardeleni

bancuri cu ardeleni - pagina 17

Popa in tren

Intr-un compartiment de tren erau un popa, o calugarita, un ofiter de armata, un cioban si un ardelean. La un moment ciobanul zice: - No, io ma duc sa ma pis! pleaca ciobanul si calugarita zice: - Doamne, cum poate omul asta sa vorbeasca asa urat?! Se intoarce catre popa si zice: - Parinte, zii dumneata sa nu mai vorbeasca asa urat..la care popa zice: - Eu nu pot sa-i zic nimic ca nu-i in parohia mea, se intoarce catre ofiter si ii zice acelas lucru, dar acesta ii spune ca nu este la el in garnizoana si nu poate sa-i zica nimic. Atunci ardeleanul zice: - Lasa maicuta, ca-i zic eu. Cand se intoarce ciobanul ii zice: - Auzi ma, p**a, tu crezi ca doamna ii curva sa vorbesti asa cu ea, zice de popa, sau tu crezi ca asta are rahat pe umeri in loc de stele, zice de ofiter?

Bancuri: Bancul numarul 65 din categoria bancuri despre ardeleni

Ardeleanul prima oara in tren

Un ardelean ce calatorea cu trenul pentru prima oara, da sa intre in wc-ul de la un capat al vagonului. Cum deschide usa se zareste in oglinda si zice: no, pardon, no! Se adreseaza dupa un timp nasului rugandu-l sa elibereze wc-ul ca sa-l poata folosi si el.Nasul deschide usa wc-ului cu cheia sa speciala ,si se zareste si el in oglinda, dupa care spune:
- Imi pare rau bade, dar nu-l pot da afara pe dansul, ca-i CFR-ist de-al nostru!

Bancuri: Bancul numarul 66 din categoria bancuri despre ardeleni

Laserul

Cand romanii au inventat laserul, marile puteri si-au trimis spionii ca sa vada cum folosesc romanii laserul. Si au fost astia prin Moldova si prin Tara Romaneasca si au gasit numai drumuri ca vai de ele (cu inscriptii pe margine "AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA", oameni saraci si, ce mai, Romania) si, dezamagiti, au luat-o catre vest. Cum drumul spre casa trecea prin Ardeal, cand sa treaca muntii au vazut un munte plin de oi si numai un cioban la ele.
s-au mirat oamenii si au vrut sa-l intrebe pe tip cum se descurca cu atatea oi:
- Bade, nu sunt cam multe oi? Cum ai grija de toate?
Badea: -No, d'apoi simplu, cu laser.
Raman astia stupefiati.
- Cum dom'le, o tara intreaga nu stie ce sa faca cu laserul si tu, un cioban, i-ai si gasit o aplicatie? Ai putea sa ne faci si noua o demonstratie ca sa nu murim prosti?
- No, io voi face daca mi-oti spune ce e aia.
- Pai, sa ne arati si noua cum pazesti oile cu laser.
- Aaa, apoi ii simplu: LASEEEER , cutu, cutu.

Bancuri: Bancul numarul 67 din categoria bancuri despre ardeleni

Vecinii ardelenilor

De ce sunt ungurii vecini cu ardelenii ?
Ca asa le trebuie.

Bancuri: Bancul numarul 68 din categoria bancuri despre ardeleni

« 14 15 16

17

18 19 20 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct