´╗┐

Bancuri cu barbati si femei

bancuri cu barbati si femei - pagina 528

Seri diferite

Doua prietene se confeseaza una alteia:
- Cum a fost seara ta de ieri?
- Un dezastru total! Sotul a venit acasa, a mancat in 4 minute mancarea pe care o gatisem toata dupa amaiaza, am facut dragoste 3 minute si apoi a adormit in doua minute.
- Dar a ta?
- Superba! Am ajuns acasa, sotul ma astepta deja, m-a invitat la o cina romantica la restaurant. Dupa cina ne-am plimbat la brat o ora intreaga sub cerul instelat. Acasa, a aprins zeci de lumanari in jurul nostru, preludiul a durat o ora dupa care am facut dragoste infocata o ora intreaga si apoi am stat amandoi de vorba inca o alta ora. A fost o seara de neuitat!

In acelasi timp, sotii discuta intre ei in pauza de pranz:
- Cum a fost seara ta de ieri?
- Geniala: mancarea era gata cand am ajuns acasa, am mancat, am facut dragoste si ne-am culcat.
- Dar seara ta?
- A fost un dezastru! Am ajuns acasa devreme ca sa instalez noul dulap. Masina de gaurit a provocat un scurt circuit, nu am reusit sa repun curentul in functiune. Cand a venit ea acasa, ca sa putem manca ceva, a trebuit sa o scot la un restaurant. Mancarea a fost atat de scumpa ca nu mi-au mai ramas bani de taxi ca sa ne intoarcem asa ca ne-am intors pe jos. Acasa a trebuit sa aprind lumanari ca sa putem vedea ceva. Imi venea sa explodez de nervi si draci asa ca mi-a trebuit o ora pana m-am excitat si inca o ora ca sa termin. Pe urma mi-a trebuit inca o ora ca sa adorm pentru ca in tot timpul asta doamnei mele nu i-a tacut gura nici macar o singura secunda.

Bancuri: Bancul numarul 2109 din categoria bancuri despre barbati si femei

Artista in ale gatitului

- Am auzit ca sotia ta este artista in ale gatitului.
- Este adevarat. Pentru ea nu are importanta gustul mancarii, ci culoarea eI...

Bancuri: Bancul numarul 2110 din categoria bancuri despre barbati si femei

10 de ani de la casatorie

- Maine aniversam 10 de ani de la casatorie, am putea taia curcanul...
- De ce? Doar nu e vina lui...

Bancuri: Bancul numarul 2111 din categoria bancuri despre barbati si femei

Cainele turbat

Un barbat casatorit se hotaraste sa ramana peste program cu secretara sa, o tipa foarte sexi. ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza, iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un succes, iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa doua ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze, dar ghinion: observa o pata vanata pe gat... rezultat al muscaturilor senzualei secretare. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie. Ajuns acasa, imediat ce deschide usa , cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor, simuland o lupta cu cainele, apoi se ridica, acoperindu-si gatul cu mana:
- Ia uite, draga, ce mi-a facut nebunul asta de caine!
- Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani! spuse tipa, descheindu-si bluza.

Bancuri: Bancul numarul 2112 din categoria bancuri despre barbati si femei

« 525 526 527

528

529 530 531 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct