´╗┐

Bancuri politice

bancuri politice - pagina 80

Iliescu intr-un restaurant din Londra

Iliescu intra impreuna cu nevasta intr-un restaurant din Londra si comanda un cotlet. Chelnerul il intreaba:
- Bine, bine, dar cum e cu vaca nebuna? Iliescu raspunde:
- Vaca nebuna sa comande ce vrea.

Bancuri: Bancul numarul 317 din categoria bancuri politice

Lupta dintre crestini si lei

Cezar organizeaza o lupta intre crestini si lei. In ziua cea mare, in mijlocul arenei - crestinii. Slabi, batrini, uriti, prapaditi, tremurind din toate incheieturile, vai de capul lor. Intra leii hamesiti, incepe lupta, urlete, singe, praf pina la cer. Cind se aseaza praful, in mijlocul arenei crestinii, teferi si scuipind alene cite un os de leu. Romanii, impresionati de forta credintei crestinilor, ii intreaba:
- Voi ce fel de crestini sinteti?
- Noi? Crestini democrati!

Bancuri: Bancul numarul 318 din categoria bancuri politice

Voturile

Un cunoscut senator a fost supus unei interventii chirurgicale urgente. I s-a expediat o telegrama cu urmatorul text: "Senatul, adunat in plen, va ureaza o cit mai grabnica insanatosire, cu 178 voturi pentru, 173 contra si 5 abtineri".

Bancuri: Bancul numarul 319 din categoria bancuri politice

Ceausescu in vizita de lucru la sate

Ceausescu in vizita de lucru la sate, zice catre sofer:
- Ba, da' grabeste-te un pic ca trebe s-ajungem inapoi tot azi.
Tiganu' de sofer atata a asteptat s-auda caci si a calcat pedala de acceleratie la podea si in primul sat da peste gaina lui badea Traian. Satenii reactioneza foarte prompt in momentul cind vad ca din masina iese Ceausescu in persoana sa ceara scuze pentru omorirea gainii. incep sa arunce cu pietre, bolovani, etc. Ceausescu, speriat, sare in masina si tipa la tigan sa calce pedala. Zis si facut! Nu trece mult timp ca tiganul nostru intra in alt sat si, in graba fiind, da de data asta peste un porc si mi-l omoara. Ceausescu, ingrozit datorita experientei anterioare, ii zice tiganului sa iasa si sa ceara scuze taranilor. Iese tiganul si se duce sa stea de vorba cu propietarul porcului omorit. Trece o ora, trec doua, tiganul nostru nu se mai intoarce. in sfirsit, dupa vreo trei ore jumate se intoarce tiganu' cu alai mare, taraf, lumea fericita nevoie mare... Intra tiganu'-n masina, la care Ceasca, curios, il intreba:
- Ba tigane, cum dracu' se face ca dupa mine aruncara aia cu bolovani cind le calcaram gaina, iar acum, cind calcaram porcul astora, ei te ridica-n slavi?
- Eh, to'arsu' secretar, e vorba de diplomatie la mijloc! M-am dus la ei si le-am spus ca mi-s soferul lu' Ceausescu si ca am dat cu masina peste porc.

Bancuri: Bancul numarul 320 din categoria bancuri politice

« 77 78 79

80

81 82 83 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct