Bancuri cu ardeleni

bancuri cu ardeleni - pagina 29

Intoarcerea de la coasa

Intorcandu-se de la coasa cu caruta plina, Vasile isi mana de zor calul. In faptul serii fiind isi biciuia bidiviul din ce in ce mai tare.
La un moment dat, satul de atata cotonogeala, calul se opreste in drum , se intoarce catre Vasile si, cu o privire plina de expresivitate, ii spune:
- Mai Vasile , da-o ma-n aia ma-sii de treaba! Dai in mine ca intr-o vita. Nu te gandesti ca sunt si eu din carne, ca simt fiecare lovitura si sufar enorm.Ce dracu'ma, Vasile!
Auzindu-si calul vorbind, ingrozit, Vasile arunca haturile din maini si o rupse la fuga peste fanete livid la fata. Credinciosul lui caine ii urma indeaproape.
La un moment dat, obosit, Vasile se opri si se aseza pe o piatra. La scurt timp sosi si cainele care, gafaind, ii spuse:
- Ba Vasile, sa fiu al dracului, ce m-a speriat calul ala cand a inceput sa vorbeasca!

Bancuri: Bancul numarul 113 din categoria bancuri despre ardeleni

Marie, vino fa, incoa!

Ion sta pe un deal, Maria pe un altul. Ion catre Maria:
- Marie, vino fa, incoa!
- Nu vin ma, Ioane, ca ma f**i.
Peste putin timp.
- Hai fa Marie, vino fa incoa !
- Apoi nu vin ma, Ioane, ca ma f**i.
Peste inca putin timp.
- Haide Marie, vino fa incoa ca nu te f*t!
- Apoi, de ce sa mai vin?

Bancuri: Bancul numarul 114 din categoria bancuri despre ardeleni

Un ardelean vine acasa mai devreme

Un ardelean vine acasa mai devreme de la camp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta desbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gafaind.
- Ce-i ma, nevasta, ce ai?
- Am infarct, zice ea.
Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cand copilul lui de 4 ani zice:
- Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat in pielea goala.
Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice:
- Pai bine ma, nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul?

Bancuri: Bancul numarul 115 din categoria bancuri despre ardeleni

Doamna si fica

Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelas compartiment, erau o doamna mai in varsta cu fiica ei, langa tanara fata statea un domn mai in varsta, in partea opusa stateau doi tinerii, un oltean si un ardelean. Tot timpul calatoriei tanarul oltean nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o "cirpitura" de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare se gandea:
Doamna in varsta: Tampitul asta de bosorog a incercat sa ma sarute, da' din gresala a sarutat-o pe fiica mea si ea la "pocnit"!
Domnul in virsta:"Tampitii astia tinerii au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura.
Olteanu: Zapacitul asta de ardelean a incercat sa sarute fata , ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a trasnit una.
Ardeleanu: Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai "f*t" o palma olteanului asta, ca asa ma inerveza "moca" lui, de numa!

Bancuri: Bancul numarul 116 din categoria bancuri despre ardeleni

« 26 27 28

29

30 31 32 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct